Mi az a QuizNight?

Heti rendezésű, ingyenes kvízjáték csapatoknak. A kvízeket kocsmákban, kávézókban tartjuk, az este nyertes csapatai pedig italokat nyernek.

Hogyan lehet nevezni?

Csak foglalj asztalt a hozzád legközelebbi kvíz helyszínre, és gyere le hétfő este 8-ra egy 3-5 fős csapattal, a kvízmester a helyszínen elmondja a többi tudnivalót.

QuizNight Helyszínek

Friss topikok

  • nyúlósgumitej: Happy Hour!!! Ez azért szép húzás a GRUNDtól! Köszönjük! (2013.05.08. 09:19) Az év pubquize
  • nyúlósgumitej: A Még Nincs Név érte el a legmagasabb pontszámot 33 ponttal, de mivel fél ponton belul voltak dönt... (2013.04.29. 12:47) Kérem vissza a 30 pontunkat!
  • inquizitor: @BDzsH: próbálom mindenben a jót látni :) (2012.12.13. 18:31) Állítólag…
  • nyúlósgumitej: Egyértelmű, h a Hírcsárda :) (2012.12.06. 17:10) Blog.hu Karácsonyi buli
  • inquizitor: @nyúlósgumitej: megnyugodhatsz, nem ért el a kedves szerző annyit. Bár annyit talán még a Kedves V... (2012.10.17. 20:10) Habkönnyű hétfői haligali

2011.10.10. 15:11 QuizÁlmos

Breaking: QuizNight in English!

  Quizeket angolul eddig is tartottunk, csapatépítő tréningeken, céges vacsorákon. A műfaj jellegéből adódik, hogy nem okozott különösebb gondot a kérdések fordítása, a játékmeneten pedig egyáltalán nem kellett változtatni. Most végre kiterjesztjük a hétfő estékre is, ezúton is nagyon köszönjük Bencének és Istvánnak a 34's csapatából!

Október 17-től, hétfő esténként a Czukor étteremben állandó angol nyelvű quizeket tartunk. A játékmenet, a lebonyolítás és a kérdések a lehető legnagyobb mértékben egyezni fognak a bajnokság kérdéseivel, csak a nagyon Magyarországra jellemző kérdéseken fogunk változtatni. Ez két dolgot jelent: 

  • nem kell kimaradnod a bajnokságból, ha van egy külföldi barátod, és a magyar nyelvű quizre nem akartad volna lehozni, vagy egyszerűen nyelv gyakorlás és ismerkedés miatt inkább angolul játszanál. A Czukor étteremben szerzett pontokat gond nélkül beszámítjuk a bajnokságba!
  • a helyi quizmestereknél elérhető lesz az angol nyelvű quiz. Ha ragaszkodnál a kedvenc helyedhez, vagy csak nincs kedved hétfő este felugrani Budapestre Pécsről vagy Szegedről, akkor kérheted a kérdéseket angolul is. Kérlek, a technikai akadályok miatt előre jelezd, hogy a quizmesterek fel tudjanak készülni.

Terjesszétek, legfrissebb információink szerint ez lesz az egyetlen ingyenes, angol nyelvű quiz az országban. Jelentkeznél angol nyelvű quizmesternek? Hívd vagy írj Álmosnak, +36209193298

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://quiznight.blog.hu/api/trackback/id/tr413291882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása