Mi az a QuizNight?

Heti rendezésű, ingyenes kvízjáték csapatoknak. A kvízeket kocsmákban, kávézókban tartjuk, az este nyertes csapatai pedig italokat nyernek.

Hogyan lehet nevezni?

Csak foglalj asztalt a hozzád legközelebbi kvíz helyszínre, és gyere le hétfő este 8-ra egy 3-5 fős csapattal, a kvízmester a helyszínen elmondja a többi tudnivalót.

QuizNight Helyszínek

Friss topikok

  • nyúlósgumitej: Happy Hour!!! Ez azért szép húzás a GRUNDtól! Köszönjük! (2013.05.08. 09:19) Az év pubquize
  • nyúlósgumitej: A Még Nincs Név érte el a legmagasabb pontszámot 33 ponttal, de mivel fél ponton belul voltak dönt... (2013.04.29. 12:47) Kérem vissza a 30 pontunkat!
  • inquizitor: @BDzsH: próbálom mindenben a jót látni :) (2012.12.13. 18:31) Állítólag…
  • nyúlósgumitej: Egyértelmű, h a Hírcsárda :) (2012.12.06. 17:10) Blog.hu Karácsonyi buli
  • inquizitor: @nyúlósgumitej: megnyugodhatsz, nem ért el a kedves szerző annyit. Bár annyit talán még a Kedves V... (2012.10.17. 20:10) Habkönnyű hétfői haligali

2011.08.26. 15:14 QuizÁlmos

I. Magyar FourSquare játék - a részletek

Címkék: játék quiz nyeremények foursquare

Hétfőn kezdődik a játék, itt vannak a részletek, hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy a checkineitek mellé kérdéseket is kapjatok.

1. Először is regisztrálni kell a www.foursquare.com oldalon, lehet facebook accounttal is, pillanatok kérdése. A FourSquare egy olyan szolgáltatás, mellyel meg tudod osztani a barátaiddal azt, hogy éppen hol vagy. Okostelefonnal a legjobb, de nem kötelező hozzá, az m.foursquare.com címen bármelyik telefonnal, számítógéppel tudsz checkinelni. VIGYÁZAT: ha nincs mobilinternet előfizetésed, és nem wifi hálózatról használod, akkor drága lehet!

2. Regisztrálj a www.DotDot.hu -ra, egy pillanat, mert a foursquare accountoddal tudsz belépni. Ha beregisztráltál, menj a www.dotdot.hu/szemelyes oldalra, ahol ki tudod választani, hogy a QuizNight.hu játékában szeretnél részt venni.

3. Nyomj egy check-int augusztus 29-e és szeptember 9-e között mindennap valahova, és várd a kérdést, ami kommentben fog érkezni. A választ a quiznight.hu oldalán tudod megadni, de ez benne lesz a kommentben.

Nem baj, ha nem csatlakozol rögtön a legelején, a kérdésekre visszamenőleg is lesz lehetőséged válaszolni. 

A hagyományoktól 2 ponton is eltérés lesz: egyénileg lehet benne részt venni és kifejezetten kérjük, hogy használjátok a telefonjaitokat :). A helyes megfejtők között QuizNightos feles pohár készleteket és a megnyitón beváltható sörkuponokat fogunk kisorsolni.

Mint minden játékunkon, itt is elképzelhető, hogy rossz választ adtunk meg, vagy ha bármi más kérdés, probléma, észrevétel van, akkor írj

simán meggyőzhetőek vagyunk, és tudjátok, hogy mindig megoldjuk a problémákat. :) 

Checkinre fel!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://quiznight.blog.hu/api/trackback/id/tr883182126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peteraxx · http://www.revu.hu 2011.08.29. 15:32:45

Miféle megnyitóról van szó, ahol a sörkuponok érvényesek lesznek?

QuizÁlmos 2011.08.30. 10:58:01

@peteraxx: Szeptember 10-én lesz a 3. bajnokság megnyitója, ahogy visszaigazol a hely, megírjuk a részleteket!
süti beállítások módosítása