Mi az a QuizNight?

Heti rendezésű, ingyenes kvízjáték csapatoknak. A kvízeket kocsmákban, kávézókban tartjuk, az este nyertes csapatai pedig italokat nyernek.

Hogyan lehet nevezni?

Csak foglalj asztalt a hozzád legközelebbi kvíz helyszínre, és gyere le hétfő este 8-ra egy 3-5 fős csapattal, a kvízmester a helyszínen elmondja a többi tudnivalót.

QuizNight Helyszínek

Friss topikok

  • nyúlósgumitej: Happy Hour!!! Ez azért szép húzás a GRUNDtól! Köszönjük! (2013.05.08. 09:19) Az év pubquize
  • nyúlósgumitej: A Még Nincs Név érte el a legmagasabb pontszámot 33 ponttal, de mivel fél ponton belul voltak dönt... (2013.04.29. 12:47) Kérem vissza a 30 pontunkat!
  • inquizitor: @BDzsH: próbálom mindenben a jót látni :) (2012.12.13. 18:31) Állítólag…
  • nyúlósgumitej: Egyértelmű, h a Hírcsárda :) (2012.12.06. 17:10) Blog.hu Karácsonyi buli
  • inquizitor: @nyúlósgumitej: megnyugodhatsz, nem ért el a kedves szerző annyit. Bár annyit talán még a Kedves V... (2012.10.17. 20:10) Habkönnyű hétfői haligali

2011.09.17. 21:13 quiznight.hu

III. QuizNight Bajnokság szerezhető pontok

Címkék: bajnokság badge quiznight

Itt az új bajnokság, kitaláltunk néhány újítást, amik bizony a bajnokságban elért eredményeiteket is fogják kicsit befolyásolni. Idén a Bajnokság végére három módon lehet pontot szerezni:

1. A bajnokságba tartozó kvízeken szerzett pontok. 25 játék lesz a bajnokságban, tehát az így gyűjthető maximális pontszám 25*45 = 1.125 pont

2. A honlapon sok csapatnál csak egy személy regisztrált be eddig, most minden regisztrált felhasználó után plusz egy pontot adunk hozzá a csapat bajnokságban gyűjtött pontjaihoz. Egy csapat maximum 5 pontot szerezhet így.

3. Megkezdődik a badge szerzés. Jelvényeket mindenféle tevékenységért lehet majd szerezni (lesz pl. az első kvízért, az első győzelemért, a villámkérdés győzelemért, a tökfaragásért, stb.), és minden egyes megszerzett jelvény 1 pontot jelent a bajnokságban. Egy jelvényt egyszer lehet kiváltani a bajnokság alatt. A bajnokság alatt kb 30 jelvényt lesz lehetőségetek szerezni, de ez év közben még bővülhet!

A döntőbe jutás szabályait idén is helyszínenként fogjuk megállapítani, a pontos szabályokat a döntő előtti hónapban publikáljuk, de várhatóan a tavalyi rendszerhez hasonlóan fog zajlani.

(Tavaly az egyes helyszínek legjobb csapatait válogattuk be, figyelembe véve, hogy hány csapat játszott az adott helyszínen és a helyszín mikor csatlakozott a játékhoz. Ez alapján a továbbjutóknak az eredményeik alapján hozott pontokat adtunk a döntőjátékra.)

Az új pontszerzési lehetőségekkel lényegében eddig is létező jófejségeket és eredményeket kívánunk jutalmazni, nagy újításról tehát nincs szó, inkább rendszerbe foglaltuk ezeket. Reméljük hamar megszokjátok, és elnyeri a tetszésetek, pár nap és élőben is elmondhatjátok róla a véleményetek :)

Hétfőn találkozunk!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://quiznight.blog.hu/api/trackback/id/tr33234874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása