Mi az a QuizNight?

Heti rendezésű, ingyenes kvízjáték csapatoknak. A kvízeket kocsmákban, kávézókban tartjuk, az este nyertes csapatai pedig italokat nyernek.

Hogyan lehet nevezni?

Csak foglalj asztalt a hozzád legközelebbi kvíz helyszínre, és gyere le hétfő este 8-ra egy 3-5 fős csapattal, a kvízmester a helyszínen elmondja a többi tudnivalót.

QuizNight Helyszínek

Friss topikok

  • nyúlósgumitej: Happy Hour!!! Ez azért szép húzás a GRUNDtól! Köszönjük! (2013.05.08. 09:19) Az év pubquize
  • nyúlósgumitej: A Még Nincs Név érte el a legmagasabb pontszámot 33 ponttal, de mivel fél ponton belul voltak dönt... (2013.04.29. 12:47) Kérem vissza a 30 pontunkat!
  • inquizitor: @BDzsH: próbálom mindenben a jót látni :) (2012.12.13. 18:31) Állítólag…
  • nyúlósgumitej: Egyértelmű, h a Hírcsárda :) (2012.12.06. 17:10) Blog.hu Karácsonyi buli
  • inquizitor: @nyúlósgumitej: megnyugodhatsz, nem ért el a kedves szerző annyit. Bár annyit talán még a Kedves V... (2012.10.17. 20:10) Habkönnyű hétfői haligali

2012.02.01. 17:38 Rudi83

Ti kérdezitek - de melyiket tesszük fel?

Eddig közel 1500 kérdést küldtetek be és ebből jónéhányat be is válogattunk, de természetesen nem kerülhet be mindegyik. Ennek ellenére köszönjük a töretlen lelkesedést - hogy nem csak a kérdésbeküldő-jelvényre, vagy az egy biztos pontra mentek kvízenként! Sokan, sokszor kérdezitek, hogy mikor lehet kérdést beküldeni, mikor kerül be a már beküldött, vagy bekerülhet-e régebben beküldött kérdés, de legfőképpen, hogy milyen szempontok alapján válogatunk be, vagy épp nem válogatunk be egy-egy kérdést?
Éppen ezért most megosztunk veletek néhány szempontot, amit figyelembe veszünk a beválogatásnál:
 
1, Kérdést bármikor be lehet küldeni. A honlap mindig aktív, korlátozás nincs, ezért amikor csak eszetekbe jut, nyugodtan küldhettek be kérdést, akár nyári szünet van, akár zajlik a bajnokság!
 
2, Leginkább egy olyan kvíz előtti héten érdemes viszont beküldeni a kérdést, amikor jöttök játszani is, mert lehetőség szerint a legfrissebbekből válogatunk be (főleg, ha aktualitása van a kérdésnek), de ha valami miatt nem tudunk választani, akkor visszanyúlunk a régebbiekhez, így egy kérdés bármikor (akár jóval a beküldése után is) bekerülhet!
 
3, Legalább egy kérdést minden csapatnak érdemes beküldenie a bajnokság folyamán, mert megkapja érte a kérdésbeküldő jelvényt, attól függetlenül, hogy a kérdése valamikor is bekerül-e.
 
4, Fontos szempont, hogy egy kvízre egy csapattól csak maximum egy kérdést válgatunk be, hogy senki ne jusson aránytalanul nagy előnyhöz. (Ha lehetőség van rá, akkor egymás utáni heteken se teszünk be ugyanattól az embertől, vagy a csapatból kérdést, de ehhez az is kell, hogy sokan küldjetek be megfelelő kérdéseket)
 
5, Mivel egy kvízre általában csak maximum egy tippelős kérdést szoktunk betenni (vagy még annyit se) - hogy ne legyen több olyan kérdés, amire csak egy csapat kap pontot helyszínenként - ezért az ilyen jellegű beküldött kérdések bekerülésésre is kevesebb az esély.
 
6, A kérdés ne legyen túl nehéz! Párszor nagyon nehéz kérdéseket küldenek be, hogy csak ők kapjanak érte pontot (mivel más úgysem tudja), de egy +10-es kör kérdéseihez hasonló nehézségűt nem tehetünk be a Ti kérdezitek körbe (amikért egy pont jár). Hiába válogatunk, még így is meglepően nehezek a Ti kérdezitek blokkjának kérdései.
 
7, Nagyjából mindenki tudja, hogy milyen jellegű kérdéseket szeretünk feltenni nektek és sokan magatok is ilyeneket küldtök be (nem túl nehéz, nem túl könnyű, tudható, vagy ha nem tudható, akkor tanítani próbáló, esetleg érdekesség, stb.).
 
8, Törekszünk arra, hogy amit egyszer már megkérdeztünk, az ne szerepeljen mégegyszer - legalábbis ugyabban a formában - valmelyik kvízben. Ez a Ti kérdezitek részre is igaz. Rengeted olyan kérdést küldtök be, ami már valamikor szerepelt valamelyik kvízben, így ezek - még ha jók is - ezért nem kerülnek be. 
 
9, Nem csak konkrét kérdéseket lehet beküldeni, ha van ötletetek villámkérdéses körre, anagrammákra, stb. elküldhetitek e-mailben! (almos@quiznight.hu)
 
Reméljük ez nem elvette a kedveteket, hanem inkább kedvet kaptok a kérdésbeküldésre és több olyan kérdést küldtök be, amit be tudunk tenni, így nagyobb eséllyel találkoztok szembe a magatok kérdésével!;)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://quiznight.blog.hu/api/trackback/id/tr124044333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lenry 2012.03.05. 14:47:37

fontos és hasznos infók. köszönjük
süti beállítások módosítása