Mi az a QuizNight?

Heti rendezésű, ingyenes kvízjáték csapatoknak. A kvízeket kocsmákban, kávézókban tartjuk, az este nyertes csapatai pedig italokat nyernek.

Hogyan lehet nevezni?

Csak foglalj asztalt a hozzád legközelebbi kvíz helyszínre, és gyere le hétfő este 8-ra egy 3-5 fős csapattal, a kvízmester a helyszínen elmondja a többi tudnivalót.

QuizNight Helyszínek

Friss topikok

  • nyúlósgumitej: Happy Hour!!! Ez azért szép húzás a GRUNDtól! Köszönjük! (2013.05.08. 09:19) Az év pubquize
  • nyúlósgumitej: A Még Nincs Név érte el a legmagasabb pontszámot 33 ponttal, de mivel fél ponton belul voltak dönt... (2013.04.29. 12:47) Kérem vissza a 30 pontunkat!
  • inquizitor: @BDzsH: próbálom mindenben a jót látni :) (2012.12.13. 18:31) Állítólag…
  • nyúlósgumitej: Egyértelmű, h a Hírcsárda :) (2012.12.06. 17:10) Blog.hu Karácsonyi buli
  • inquizitor: @nyúlósgumitej: megnyugodhatsz, nem ért el a kedves szerző annyit. Bár annyit talán még a Kedves V... (2012.10.17. 20:10) Habkönnyű hétfői haligali

2011.10.04. 15:10 Rudi83

Helyzetjelentés Szentendréről

Túl vagyunk a harmadik kvízen, elindult a harmadik bajnokság. A csapatok elkezdték szorgosan gyűjtögetni a pontokat és most már a jelvényeket (badge-eket) is. Örömmel jelenthetjük, hogy tegnap a Kedves kávézó is megtelt kvízerekkel! (kilenc csapat volt!) A pontok felkerültek a honlapra, de érdemes kitérni arra itt is, hogy miként alakulnak az erőviszonyok a QuizNight legcsaládiasabb helyszínén.

A Sansztalanok tavalyi dominanciája idén még nem látszik, az első pár kvízen eddig egy félig-meddig új csapat, a Van még Latte macchiato? hozta a legtöbb pontot. Ők a korábbi Van még sör? és Latte macchiato csapatokból alakultak. Az első két kvízt ők nyerték (24 és 28,65 ponttal), tegnap még több pontot szereztek (31,5), de ez csak a második helyre volt most elég. A harmadik kvízt Szentendrén a Te vagy a te vagy a csapata nyerte (32,75 pont), ha rendszeresen járnak majd és hasonlóan jól produkálnak, akkor mindenképpen érdemes beregisztrálniuk!

Villámkérdések tekintetében - szokás szerint - változatosabb a kép: tegnap a nálunk vendégeskedő Stalkerek megosztva a Te vagy a te vagy a csapatával nyerték a villámot (az itteni szereplésükkel be is gyűjtöttek két jelvényt)! Korábban a Szakiszett Kft. és a Van még latte macchiato? nyert villámot.

Látható, hogy érdemes új csapatként is eljönni és - ha lehetőség van rá - más helyszínen is kipróbálni magunkat! A Kedvesben általában van még hely, bár tegnap már a hely kapacitásának határait feszegettük!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://quiznight.blog.hu/api/trackback/id/tr693277929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása